Home

Ik ben Lian Steijn, gediplomeerd gewichtsconsulente.

Na mijn twee zwangerschappen ben ik lang te zwaar gebleven en eigenlijk kwam er elk jaar een kilootje bij. Door regelmatig te eten, de juiste keuzes in voeding te maken en door te bewegen heb ik nu een juiste balans gevonden.

Al jaren ben ik erg geïnteresseerd in gezondheid, voeding en beweging en daarom ben ik in 2007 gestart met de opleiding Voedingsleer. Na het behalen van het diploma Voedingsleer ben ik met de opleiding Gewichtsconsulent begonnen, waarvoor ik in april 2009 mijn diploma heb behaald. Na deze studie heb ik besloten de opgedane kennis te willen delen door mensen te adviseren en motiveren tijdens het afvallen en het behouden van het juiste gewicht, maar ook voor een persoonlijk voedingsadvies kunt u bij mij terecht.

Naast het volgen van de opleidingen Voedingsleer en Gewichtsconsulent houd ik mijn kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het bijwonen van symposia en bijeenkomsten.

“Mijn adviezen zijn inpasbaar in uw gezinssituatie”

Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent voor u dat uw consulten mogelijk door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Kijkt u verder onder tarieven. Voor meer informatie over de Beroepsvereniging kunt u kijken op: www.gewichtsconsulenten.nlFollow us here