Lees hieronder het SUCCESverhaal van Ria:


"Na een vervelende periode waarin ik mezelf tegoed had gedaan aan teveel slechte tussendoortjes, door emoties die mij naar de snoepdoos, pak koekjes en zeker niet naar een appel of kiwi trokken, heb ik Lian (Perfect Balance for You) gevraagd mij te helpen om weer gezonder te gaan leven.
Ik wilde weer lekkerder in mijn vel zitten en ook zeker een punt was en is voor mij om niet weer in soort gelijke situaties kilo’s aan te komen.

Ik vond het heel fijn dat ze bij mij thuis kwam, van allerlei informatie had over beweging, voeding, vitamines, leuke en lekkere recepten gaf en ik van alles kon vragen hierover. Ook haar enthousiasme is zeker een grote stimulans geweest. Bij mij ging het super, voelde me goed en viel rustig af; meer dan ik had kunnen hopen.

Het fijne van dit programma is, dat je eigenlijk gewoon blijft eten, maar extra let op o.a. gezonde hapjes en leert kijken waar wat in zit (etiketten lezen). Ik hoop over een jaar nog zeker met positieve en trotse gevoelens terug te kijken naar waar ik nu ben gekomen en me nog net zo fit te voelen met ongeveer hetzelfde gewicht.
Ik wil je bedanken voor je support!!!"