Praktijk voor Gezonde Voeding & Gewichtsbeheersing

Persbericht Sportgroep januari 2015

NIEUW: Sportgroep in combinatie met een voedings-inloopspreekuur in Sportcentrum De Bever

Eind januari willen wij starten met een sportgroep bij Sportcentrum De Bever waarbij gezamenlijk gesport wordt door mensen die al eerder de cursus Afvallen en Bewegen hebben gevolgd. Zij hebben al adviezen gekregen hoe een goed eetpatroon eruit ziet en voor de meesten geldt dat ze zichzelf al een goed eet- en beweegpatroon aangewend hebben. Het kan echter zijn dat je behoefte hebt aan “een stok achter de deur”. Daarom willen wij een sportgroep organiseren.
start in januari 2015: SPORTGROEP
De voordelen om deel te nemen aan deze sportgroep zijn: je gaat op een vaste avond gezamenlijk fitnessen (het sporten wordt een gewoonte, het is gezellig, stok achter de deur), je wordt elke week gewogen (ook stok achter de deur), je kunt gedurende 13 weken 5x gebruik maken van het inloopspreekuur en deze sportgroep helpt je om de gewijzigde gedragsverandering vast te houden.
Hoe werkt het inloopspreekuur? Tijdens het gezamenlijke sporten is het mogelijk om gedurende tien minuten persoonlijk advies aan gewichtsconsulente Lian Renken te vragen. Er kan ingetekend worden op een intekenlijst, zodat je weet welk tijdstip voor jou “gereserveerd” is en verder kun je gewoon gaan sporten. Vragen die meer tijd vergen, worden later via mail beantwoord.
Belangstelling? Vraag meer informatie aan via Sportcentrum de Bever of kijk op de website van Perfect Balance for You:  www.sportcentrumdebever.nl / www.perfectbalanceforyou.nl of telefoon: 0321-381005 (Sportcentrum De Bever) of 06-12471163 (Lian Renken)